Nyheter

Vem bjuder Pelle Olsson på ett test med en vaporizer?

Pelle Olsson har via mail besvarat frågan om det verkligen var så klokt att äta cannabis för att bilda sig en uppfattning om ruset. Han hade visserligen provat gräs tidigare när han var på luffen i ett afrikanskt land men medger att trippen som kom efter halva kakan var obehaglig.

Så nu är frågan vem som kan ställa upp med sin vaporizer och några gram fint röka så vi en gång för alla kan introducera Pelle i bra set, and setting. För anonymitetens skull måste Pelle gå med på att bära ögonbindel och låta sig transporteras i weedobilen till vaporizerns ägare.

Vill Pelle skriva i boken Knarkkrigare går det bra. För ordningens skull så gäller följande:

Det som redan har sagts gäller, vi kommenterar det just nu och vill Pelle skriva nytt eller ändra i någon text måste det ske i ett nytt textstycke under ”drogliberalernas”. Text av Pelle eller annan knarkkrigare ska märkas i en ny färg. Grön är ledig! 😉

Drogliberaler och medförfattare: Gratis hasch till alla som skriver i det öppna bokmanuset.

Läs mer om bokprojektet: Knarkkrigare – argument från en vilsen retoriker

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.