Nyheter

USA: DEA terrar lagliga dispensärer för cannabismedicin

Tänk positivt;

Nyligen publicerade den federala myndighetsorganisationen National Cancer Institute (NCI) positiv information om medicinsk cannabis för cancerpatienter. Det här är enligt nyhetsmedia i USA exceptionellt och förmodligen ett tecken på att medicinsk marijuana, som det kallas där, snart legaliseras på federal nivå.

 

 

I år eller nästa introduceras Sativex som läkemedel i Sverige där vi har fri föreskrivningsrätt. Dvs läkare får medicinera patienter för andra sjukdomar än vad medicinen godkändes för.
Då kan sjuka svenskar äntligen få en tinktur med balanserade halter av phytocannabinoider (THC, CBD etc. från växter). När ett företags cannabistinktur godkänns så kommer snart fler produkter ut på marknaden.

Det spelar ingen roll vad knarkkrigare säger, cannabis är medicin! Deras kamp mot naturen och detta medicinska faktum är inom en snar framtid förlorad.

Länk:

Federal agency proclaims medical use for marijuana

NCI: Cannabis and Cannabinoids

Läkemedelsverket om central nervsmärta & cannabinoider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.