R e k l a m

Foto Polisen Nyköping
Nyheter

Nyköpings polis ljuger och sprider politisk propaganda

I veckan lade snuten i Nyköping upp en bild på en mindre odling cannabis som de beslagtagit, motiveringen är att det försvårar missbruk och syftet är att få bort det från gatan.
Som vanligt kom det några hurrarop och grattis från Svenssons som går på propagandan. Men dessa överröstes snabbt av tusentals kommentarer ifrån Facebook-gruppen Avkriminalisera Cannabis.

Foto Polisen Nyköping

Till SN.se sade Lotta Thyni, chef för områdespolisen i Nyköping, hör och häpna:

– Och vi är glada för allt vi kan få bort från gatan. Vi inom polisen kommer att göra allt för att motarbeta de vindar som blåser för en legalisering. Vi har sett baksidan av missbruket och i min värld är cannabis en oerhört farlig drog.

Dessutom så blir beslaget såklart förstorat med kreativ polismatematik. Ett par plantor på bild, stammar och löv inräknat, blir till 1 kg torkat material med gatuvärde på 100 000. Det är minsann 2000 missbrukardoser enligt polisen.

Lotta Thyni och alla andra poliser ska hålla sig till sitt arbete, inte påverka opinion och narkotikapolitik! Vi aktivister har koll på er och kommer att motarbeta det här odemokratiska sättet polisen arbetar på. Vi kommer att överösa propagandan med kommentarer i sociala medier och skapa merarbete för er. Vi kommer att JO-anmäla er för minsta snedsteg. Vi kommer hänga ut och förlöjliga er!

För epoken när polisen kunde säga vad som helst utan vetenskaplig grund gällande droger är över. Polisen ska ge fan i att frisera statistik med t ex ringa narkotikabrott. Det är dags att utreda alla våldtäktsanmälningar som samlar damm i polishusen. Eller varför inte  prioritera kriminella organisationer i våra utanförskapsområden?

Polisen passa er!

Länkar:

Polisens PR-blunder i Nyköping

Polisen sprängde cannabisodling (SN.se Facebook)

Färre våldsbrott och stölder klaras upp – men uppklaringen ökar för trafik- och narkotikabrott

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *