Nyheter

Kampen mot droger kräver fler drogtester i skolan

Knarkkrigarna har länge stått för den enda sanna åsikten. Nu när världen som är allt annat än narkotikafri förändras och grundbulten i deras ideologi, kampen mot droger, ifrågasätts av många så kan vi vänta oss desperata åtgärder.

I Landskrona verkar kommunstyrelsens ordförande Torkild Strandberg (Fascistpartiet) för att så kallade ”slumpmässiga” drogtester i skolan ska bli norm. Det här är något som orkestreras av RNS uppe i Stockholm. Trots att skolinspektionen två gånger sagt att slumpmässiga drogtester ej är lagliga så försöker man provocera fram dessa metoder.

Torkil är inte glad över Skolinspektionens andra och senaste besked i frågan. Hans ord i DrugNews:

Kommunstyrelsens ordförande i Landskrona, Torkild Strandberg (FP) är starkt kritisk till Skolinspektionens beslut. Han menar att målet med insatserna varit att hindra unga människor från att riskera hamna i ett livslångt beroende.

– Det väcker frågor om Skolinspektionens syn i frågor som rör unga människors hälsa och framtid. Dagens besked understryker att det är dags för ett tydligt besked från regeringen i denna fråga, säger han i en kommentar om beslutet.

 

Idag får drogtester i skolan endast användas vid allvarliga misstankar mot en specifik elev. Det knarktalibanerna på kort sikt vill göra är att skriva ett avtal med alla elever och föräldrar för att kunna testa vem som helst. Dessa desperata knarkkrigare vill alltså kränka elever integritet, tappa dem på urin, i skolan för att stävja konsumtionen av droger. På lång sikt ändrar knarkkrigare lagar till sin fördel.

 

Det hemska är att knarkkrigarna är oerhört effektiva och organiserade. Skolinspektionens beslut respekteras inte och deras plan är att tvinga fram förändring. Partiledaren och skolminister Jan Björklund är den som sitter på makten i denna fråga och Fascistpartiet bestämde i slutet av förra året att drogtester i skolan är en bra metod.

Innan kampen mot droger dödförklaras så kommer knarkkrigare i ren desperation att göra stor skada. Det behövs seriösa motkrafter som inte accepterar fascistoida lagar för att upprätthålla deras låtsasvärld.

Att kränka och kriga mot skolungdomar pga knark är odemokratiskt!

http://www.youtube.com/watch?v=nM-aqAZTqHI

Länkar:

Skolinspektionens beslut (Dnr 51-2009:3607)

DrugNews: ”Slumptester i skolan är olagliga”

Hårdare tag

Cannabis.se:

Drogtester i skolan är moralpolitik

Drogtester i skolan

Skolverket kritisk mot slumpmässiga drogtester i skolan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.