Donationer

Om du vill stödja oss ekonomiskt i arbetet med att sprida positiva nyheter om cannabisväxten och motverka etablissemangets propaganda så kan du hjälpa till på följande sätt:

Banköverföring

8480-6,904 262 149-1 (5 första är clearingnr, klistra in hela numret i kontonr på din internetbank. Ange CB i meddelande till mottagare)

Betal- & kreditkort

SMS

Skicka ett sms från din mobiltelefon till 72550 med prefixet cb<mellanrum>summan du vill skänka till oss. Det är viktigt att inga andra tecken skrivs i meddelandet. Det ska vara små bokstäver.

Välj något av följande belopp till ditt sms:

Bitcoin

1FBvVwr4RXtd6uZgAzp3Yvz9CJKVMWEg1Q

Shopping

Vid behov av headshop-prylar till din souvenirsamling eller extra festligt tobaksrökande så kan du klicka dig vidare till Smoketower eller Ickysticky.
Söker du efter flyxfågelfrön så rekommenderar vi Sensimilla.

Klickar du dig in till dessa butiker via denna sida så registreras det att besöken kommer från Cannabis.se vilket vi tar betalt för.

Tack så mycket!

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Fråga/svar

Fördjupning

Marijuana

Marijuana eller marihuana som det ibland stavas betyder torkade blommor och blad från cannabis på mexikansk spanska. Språkforskare är osäkra på hur ordet uppkom men man vet att det etablerades i USA under 1800-talet till följd av Mexikos influens på USA i och med krig, arbetskraftemigreringen och gränshandeln mellan länderna.

Rulla joint

Det tar tid att bli en skicklig jointmekare. Erfarna stoners rullar jointen ut och in, eldar man dessutom upp överskottspapper innan klistrandet så blir det medalj i partytricks.

Hasch

På skäggsvenska heter det cannabisharts och i folkmun hasch. Som vanligt har kärt barn många namn. Vanligt förekommande är brunt, jazztobak, braja, brass, hashish (arabiska) och charas (hindi).