Sidor

Donationer

Om du vill stödja oss ekonomiskt i arbetet med att sprida positiva nyheter om cannabisväxten och motverka etablissemangets propaganda så kan du hjälpa till på följande sätt:

Banköverföring

8480-6,904 262 149-1 (5 första är clearingnr, klistra in hela numret i kontonr på din internetbank. Ange CB i meddelande till mottagare)

Betal- & kreditkort

{source}
<form action=”https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr” method=”post” target=”_top”>
<input type=”hidden” name=”cmd” value=”_s-xclick”>
<input type=”hidden” name=”hosted_button_id” value=”BD444M9JA5WRC”>
<input type=”image” src=”https://www.paypalobjects.com/sv_SE/SE/i/btn/btn_donateCC_LG.gif” border=”0″ name=”submit” alt=”PayPal – det tryggare och enklare sättet att betala på nätet!”>
<img alt=”” border=”0″ src=”https://www.paypalobjects.com/sv_SE/i/scr/pixel.gif” width=”1″ height=”1″>
</form>

{/source}

SMS

Skicka ett sms från din mobiltelefon till 72550 med prefixet cb<mellanrum>summan du vill skänka till oss. Det är viktigt att inga andra tecken skrivs i meddelandet. Det ska vara små bokstäver.

Välj något av följande belopp till ditt sms:

Bitcoin

1FBvVwr4RXtd6uZgAzp3Yvz9CJKVMWEg1Q

Shopping

Vid behov av headshop-prylar till din souvenirsamling eller extra festligt tobaksrökande så kan du klicka dig vidare till Smoketower eller Ickysticky.
Söker du efter flyxfågelfrön så rekommenderar vi Sensimilla.

Klickar du dig in till dessa butiker via denna sida så registreras det att besöken kommer från Cannabis.se vilket vi tar betalt för.

Tack så mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln?

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet tar mycket tid. Snälla bidra med vad du kan för att utveckla den här sidan. Vi tar emot donationer genom betalkort och kryptovaluta.
Läs mer om att donera!