Willie Nelson åter fast för cannabisinnehav
Nyheter

Willie Nelson i nytt cannabisåtal

Den nu 77-årige countrysångaren och legaliseringsförespråkaren Willie Nelson har åter råkat i klammeri med lagen för sitt cannabisbruk.
Han åtalas för innehav av sex ounces marijuana (c:a 170 gram), sedan hans turnébuss kollades vid en checkpoint på gränsen till Texas och ett polisbefäl kände en omisskännlig lukt av marijuana när en av dörrarna öppnades, berättar Bill Brooks, en talesman för gränspolisen.
Efter en kortare vistelse i polisernas sällskap, släpptes  Nelson och två övriga medlemmar i ressällskapet efter att han betalat 2 500 dollars i borgensumma.

 

Annars tycks den gode Nelson vara vid god vigör (cannabisens välgörande inverkan?) och den välkände sångaren, låtskrivaren och skådespelaren uppträder fortfarande inför publik. Som låtskrivare kanske Willie Nelson är mest känd för sången Crazy, som Patsy Cline hade en hit med redan på tidigt 60-tal.
Willie Nelson, som i många år kämpat för att cannabis ska legaliseras och är aktiv medlem i NORML, var på väg från Kalifornien, där han firat Thanksgiving, till sin ranch i Texas när den här incidenten inträffade. Eftersom han så snabbt släpptes efter att ha betalat borgen, tror dock inte bedömare att händelsen kommer att inverka menligt på hans pågående turné.

 

http://www.youtube.com/watch?v=2OVtpnpCOKM&feature=related
Länkar:
Willie Nelson Arrested for Pot Possession

Cannabis charge for country singer Willie Nelson

Willie Nelson Arrested After Pot Found on Tour Bus

Hempilation Classic: Willie Nelson’s ’Me and Paul’

Willie Nelson arrested for cannabis possession

Willie Nelson Charged With Cannabis Possession

Willie Nelson Calls For National ’Teapot Party’ After Arrest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.