Nyheter

WFAD i veckan

Knarkkrigarna är desperata! Det framgår tydligt av deras kommunikéer som kräver genompartiska tidningar (läs Drugnews) för att prångla ut. I veckan ordnade RNS sitt årliga ”toppmöte” World Federation Against Drugs.
I anknytning till detta så bjöd Äldre och barnminister Maria ”Träsket” Larsson in några nationella drogbekämpare till en middag för att skriva under en deklaration om ännu mer nolltolerans.

För att gardera sig tog dessa knarkkrigare även med att det inte ska handla om något krig mot narkotika. I denna betydelselösa deklaration och i en verklighetsfrånkopplad debattartikel i Expressen går det såklart att läsa om hur ”drogliberalismen” ska bekämpas.

Det här dravlet är rent ut sagt odemokratiskt och farligt. Att vara s k drogliberal är för det första inte olagligt! Dessutom är det i regel sunt med kritik av rådande normer och system. Det Maria Larsson sysslar med är inget annat än propaganda. För om hon skulle kunna komma med fakta och logiska argument så skulle det inte behövas pejorativa angrepp på meningsmotståndare.

Varenda en som verkligen läser på förstår snart att kampen mot droger som pågått i ett halvt eller nästan ett helt sekel, lite beroende på hur man räknar, inte har lyckats. Sverige står på förlorarnas sida och det är bara en tidsfråga innan det är en allmän åsikt. Det går inte att få bort illegala droger från samhället! Lika omöjligt är det att slå ned på narkotikakarteller som krigar mot världsmakterna i Afghanistan, styr kokaodlingen i Latinamerika och försäljningen i Stockholms förorter.

När populister i t ex USA och Ryssland använder svensk narkotikapolitik för att försvara sin nolltolerans och omoderna metoder så krävs det handling här på hemmaplan. Svensk absolutism och nolltolerans måste krossas och det ska ske genom tre viktiga steg:

  1. Få bort den eländiga utopin om ett narkotikafritt samhälle ur narkotikapolitiken.
  2. Avkriminalisera eget bruk så vi kommer i fas med resten av världen och polisen tvingas upphöra med att jaga dem i botten av narkopyramiden.
  3. Få slut på strömmarna av skattemedel till knarkkrigare som lägger dessa pengar på lögnaktig propaganda.

Länkar:

Replik: Sverige ingår ohelig knarkallians med Ryssland och USA

Avsluta kriget Maria Larsson!

Tidigare inlägg på Cannabis.se:

Den mörka bilden av narkotikapolitiken

Sverige – Knarkarnas helvete

Noll tolerans av narkotikafria utopier

ENCOD-demonstration mot WFAD i Stockholm

Sveriges narkotikapolitik 2.0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.