Nyheter

Vi vill ha energidryck med cannabislöv på burken!

SR rapporterar att en butik i Västerås säljer Cannabis Energy drink som innehåller extrakt av hampafrön. Förutom kiosägaren så får en fundamentalist från RNS uttala sig i reportaget. Knarkfascisten Staffan Hübinette visar väl hur osaklig han är i ett svar på en fråga från reportern, att det bara skulle handla om ett marknadsföringsknep tror inte Staffan, han menar att holländska läskentreprenörer vill marknadsföra cannabisdrogen.

Även en oinsatt inspektör på livsmedelsverket yttrar sig med det något bombastiska uttalandet att försäljningen av drycken ifråga skulle vara olaglig. Detta då det är cannabisblad på burken och att livsmedel inte får innehålla narkotiska preparat. Eftersom det bara rör sig om fröextrakt så kan det vara fråga om att vilseleda konsumenter som vill dricka cannabisväxt.

Inspektör Petra Bergkvist kanske inte vet att växten heter cannabis oavsett THC-halt. Att mänskligheten har brukat denna växt igenom hela historien och att Carl von Linné namngav en av sorterna: Cannabis Sativa.

Stöd alla försäljare av denna dryck! Tiden är förbi när Riksförbundet Narkofascistiskt Samhället och Fascisföreningen Mot Narkotika (FMN) kunde styra över svenska språket och vilka lagliga produkter som är lämpliga!! Det är 2013 nu, inte 1980-tal och kamp mot narkotika. Historieförnekare som strävar efter att uppnå det narkotikafria samhället berövar oss vanliga människor på välsmakande och hälsosamma produkter.

Länk:

Energidryck med narkotikakoppling upprör

Pinsamt, kära Örebroare..! 

Legalisera? Avkriminalisera? Dekriminalisera? 

Officiell hemsida

One Reply to “Vi vill ha energidryck med cannabislöv på burken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.