Legalisering i USA

Den odemokratiska kampen mot droger

Knarkkrigare i USA är mäkta oroliga nu när opinionen svängt och en majoritet av amerikanerna vill att cannabis ska regleras och kontrolleras likt alkohol och tobak.
 Desperationen var uppenbar när ett gäng veteraner i kampen mot droger samlades till presskonferens i måndags. Syftet var att varna för vad som kan hända om legalisering skulle bli verklighet i delstaterna Oregon, Washington eller Colorado den 6 november.

Man vill även pressa Obamas justitieminister Eric Holder till att ta ställning mot vad som håller på att hända. Det sjuka i sammanhanget är att folklig opinion och demokratiska initiativ bekämpas med skattepengar från samma departement som justitieministern styr över. 

Dessa stofiler, med organisationen Drug Free America i spetsen, som förespråkar narkofascism är fullständigt desillusionerade och desperationen går inte att ta miste på. Ledaren Calvina Fay har sagt följande:

“The Justice Department needs to make it clear to these states that enforcement of federal drug laws will be swift and AGGRESSIVE for those in direct violation of the Controlled Substances Act.,”

En annan deltagare i detta spektakel är Robert L. DuPont som vi skrivit om tidigare. Han är kompis med knarkminister Maria Larsson. Självklart deltog även en hel hög f d toppar ifrån narkotikapolisen DEA och Vita husets ONDCP.

Länkar:

Your tax dollars at work

Guest Blog: Can You Smell It? Marijuana Legalization Coming in 2012

States Legalizing Marijuana Will Violate Federal Law, Trigger Constitutional Showdown: DEA, Drug Czars

Gillar du innehållet på Cannabis.se?

Vi har ingen betalvägg och adblocks är vanligt idag.
Snälla stöd oss, donera med betalkort eller kryptovaluta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *