Nyheter

UK:Röker Londonborna ett ton per dygn..?

Enligt en populär myt ska Londons befolkning sätta i sig inte mindre än ett ton cannabis per dygn. On-line-cannabis-encyklopedin cannabis.info har gett sig i kast med frågan om detta verkligen kan vara rimligt…

I inledningen till det här myth-busting-försöket slås först och främst fast att London med omnejd räknas till ett område som innehåller många storkonsumenter av cannabis, inte minst genom den höga användningsfrekvensen i områden som Camden och Brixton.

Myten KAN vara sann
Därefter beräknas hur många av de i London inflyttade etniska grupperna som kan tänkas använda cannabis av kulturella skäl därför att vanan s a s kommer med modersmjölken, varpå slutledningen (efter en hel del intressant resonemang med diverse statistikdata) blir att påståendet om att det går åt ett ton cannabis i London mycket väl kan äga sin riktighet.

Länk:

How much cannabis is consumed every day in London?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.