Nyheter

Swecan.org är uppe igen på nätet

Administratörerna bakom Swecan.org har jobbat hårt på att få upp forumet igen. Idag är det färdigt och Cannabis.se kan garantera att några av personerna bakom sidan är de samma sen över 10 år bakåt i tiden. 

Vi har fått kolla igenom sidan och tekniken bakom och vågar därför lämna denna garanti. Vi känner även personerna bakom projektet och hoppas att Swecan ska hitta tillbaka till sin gamla lyster.

Cannabis.se finns representerat på forumet med användaren: cannabis
😉

www.swecan.org/forum

 

5 Replies to “Swecan.org är uppe igen på nätet

  1. Dags för avkriminalisering av cannabis!
    Naturens underverk. Hjälper mot de flesta sjukdomar..

  2. He fungerar inte alls ! blev glad när jag faktiskt fann på swecan å detta på bing.com . trist att he int fungerar he är väl för hög stigmata fortfarande sinnesjukt att göra en växt kriminelt he är bara att göra som med alkohol fast längre avberusningstid ta 48 h efter intagande så är det ok att arbeta och köra bil. vart av med styrlappen till den gröna för ett gäng år sedan fick åter det för 14 månader sedan helt ok men suger nog kånkelbär att ej få röka å vara normal .. Japp jag bor i norrbotten he finns som ingen kollektivtrafik här skoj aja he blir spånken å göra sämre val än på thc (redan gjort sämre och garanterat mer elaka val efter thc nykterheten bra när man blackoutar å nitar någon … aldrig gjort tidigare utom på alkohol säger nog snutlars papper genom livet.living proof att alkhol är sämre för intagande ) Men det är Lagligt säger snutlars jovisst de måsåvara Har snutlars sett mitt vanligt intagande av alkohol för att bli lite bedövad ? Nej det har int Snutlars gjort på några år , Jag fattar att folk blir ihjälslagna på fyllan det är nog av min Stereotyp tyvärr ( nu har jag aldrig slagit ihjäl någon men kom igen när inget kan minnas kan man ha gjort var som helst ! ) bra va ? . Peppar Swecans tillbakagång å ett Normalare Sverige där man int behöver rensa kroppen med alkhol…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.