Nyheter

Svenska drogvanor ändras

Det råder väl knappast någon tvekan om att vi befinner oss i föränderliga tider..? Nu bryter knarkhysterin ut hos dem som gjort och gör allt för att behålla den hopplöst föråldrade och otidsenliga synen på narkotikapolitik som hittills varit förhärskande.

Och svenska folkets drogvanor förändras också. Nu sjunker alkoholkonsumtionen, medan bruket av cannabis ökar hos svenskarna.
Det kan ju tyckas vara goda nyheter för oss som inser att folkhälsan kommer att tjäna på bytet, men denna omsvängning av drogpreferenserna ses inte med blida ögon av etablissemangets företrädare. Istället har det från ansvarigt håll frigjorts ytterligare miljoner av skattepengarna för att upplysa de stackars okunniga och vilsna själar som tänder liten braja och gottar sig i solens sken vid sjön Trekanten i Liljeholmen (och andra depraverade missbrukare runt om i landet) om vilka faror de utsätter sig för.

Länkar:

Tonåringarna väljer narkotika före alkohol

Knarkartikel väckte politiker

Unga okända missbrukande tjejer och mycket hasch i Liljeholmen

Nytt drogtillslag mot gymnasieskola

Var nionde har testat narkotika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.