Nyheter

Skäms på dig Lars Johansson!

Han är är troligen inte så dum som det verkar, å han har säkert tillgång till Internet, dessutom lär han vara akademiskt utbildad. Allt detta gör att chefredaktören på Helsingsborgs Dagblad, Lars Johansson, snarast framstår som sinnesförvirrad för någon som läst dennes ledare rubricerad Fy fan för knarkliberalerInledande meningarna sätter sannerligen ribban:

Jag hatar knarkliberaler. Jag hatar dem som vill legalisera cannabis. Det är hårda ord, men jag har på nära håll sätt vad knarket gör med människor. Hur snabbt det bryter ner friska och starka ungdomar.

Sluta hetsa mot meningsmotståndare, oavsett vem som har ”rätt” så är det odemokratiskt med mobbing. Det är ju tamejfan på gränsen till fascistiskt! Hur kan en intelligent människa, för det måste väl ändå en chefredaktör vara, resonera så omoget och fördömande?? Det finns ju nobelprisvinnare, lärda, poliser, forskare, statsministrar, presidenter, politiker, aktivister, knarkare, religiösa osv som anser att kamp mot narkotika inte fungerar så värst bra!

Vem fan är denna man att kalla dessa och miljontals andra pålästa människor världen över för knarkliberaler? Vet Lars något som vi andra inte känner till? Har han månne en spåkula? Lever han i en annan verklighet? Är han bror med Per Johansson (RNS) som håller liv i Nils Bejerots idéer? Var whiskyflaskan tom efter att han skrivit klart?

Då hen inte får säga vad som helst blir straffet, ifall han inte drar tillbaka denna dynga i textform samt upphör med sitt raljerande, som enkom gör skada;

Del 1

Årets knarkkrigare
En öppen och fri nomineringsprocess skall ge förslag på vilka personer som på fullständigt verklighetsfrånvänt sätt agiterat för ännu mer destruktiva och pennalistiska metoder i kampen mot narkotika.

Vinnaren kommer att hedras vid en live-ceremoni och prisutdelning.

Denna utmärkelse är nödgad bliva en återkommande händelse till minne av Lars Johanssons ledare i HD den 7 februari, 2014 klockan 22:00. Dagen då allt förändrades i riket Sveriges narkotikadebatt?

Del 2

Svärmanalys för att fullkomligt nedgöra argumentationen i ledaren.

Be om ursäkt nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.