Nyheter

Richard Lee lämnar Oaksterdam

Richard Lee grundade 2007 Oaksterdam University, men efter tillslaget från de federala myndigheterna i måndags, har han nu beslutat sig för att lämna över sitt privata ägande i rörelsen samt posten som ansvarig till andra.
-Jag har hållit på med det här i mer än 20 år nu, sade Lee till Los Angeles Times. Det är dags att lämna över till nya.

I samband med razzian i måndags beslagtog skatte- och narkotikamyndigheterna bevismaterial och grep temporärt Richard Lee, dock utan att genomföra några arrester. Även om han ännu inte delgivits några misstankar om brott, tycker han att det ändå är ett lägligt tillfälle för honom att avgå som huvudansvarig för högskoleverksamheten.

Bok och TV-serie
Det innebär emellertid inte att han lägger ned opinionsbildningen. I väntan på ett åtal som kanske kommer, ska Richard Lee producera en TV-serie, påbörja en bok och med hjälp av sina kunskaper och erfarenheter assistera medicinska marijuanaaktivister i andra delstater. Enligt Richard Lee är flera förslag att legalisera medicinsk cannabis färdigskrivna och klara i Colorado och delstaten Washington, liksom i Oregon, Montana, Michigan och Missouri.

Relaterade länkar:

Richard Lee Giving Up Oaksterdam

Cannabishögskolans grundare avgår

Pot School Founder: Richard Lee Quits Oaksterdam University After Federal Raid Leaves Him Bankrupt

Oaksterdam University

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.