Nyheter

Oslo: Marijuanamarschen lockade 1500 deltagare!

I Norge (där yttrandefriheten uppenbarligen gäller även för drogliberalerna), deltog över 1500 personer i lördagens demonstrationståg från Youngstorget till Grev Wedels plass.

Vår korrespondent Dacke var på plats i Oslo för att dokumentera skillnaden mellan Norge och Sverige. Vad vi kan utläsa ur dessa sekvenser, är att i grannlandet Norge så vågar liberaler fritt uttrycka sina åsikter och på öppen gata visa sin ilska och besvikelse över den misslyckade narkotikapolitiken .

 

 

Dacke berättar:

Det var väldigt fint väder och väldigt god stämning också, undertecknad lånade senare en bong och provade så att inte kidsen rökte något skumt.

Det hela avslutades i en park där alla satt och rökte och vi stördes inte det minsta av polisen. Jag hade turen att hamna bredvid några trevliga ungdomar som hade bakat spetsade hallongrottor. Bakverken delades ut till dom som ville ha.

100 poäng till sådant!

Arrangörer var NORMAL Norge. Vill du läsa om demonstrationen som ägde rum i lördags så kan du surfa till undergroundtidningen Gateavisa.

Länk:

1500 i demonstrasjon for legalisering i Oslo (Gateavisa)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.