Nyheter

NPF är knarkkrigarnas akilleshäl

Neuropsykiatriska funktionshinder som ADHD, Aspergers och Tourettes är början till slutet för kampen mot droger. Diskriminering är en oundviklig följd av samhällets nolltolerans mot medicinska symptom som t ex drogberoende, något som är vanligt förekommande bland människor med dessa funktionshinder.

Väldigt förenklat kan det beskrivas som att vissa hjärnor är kopplade på annorlunda sätt, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att evolutionär utveckling ofta sker genom abnorma egenskaper.
Det är inte så svårt att tänka sig hur kronisk rastlöshet kan ge upphov till uppskattad humor eller nyfikenhet och i förlängningen innovationer.
En dålig impulskontroll kanske förutom hyss med allvarliga konsekvenser även innebär att sanningen kommer fram.
För mycket spring i benen som liten kanske kan vara det som långt senare avgör en VM-final.

 

 

Att t ex ADHD är genetiskt ärftligt är svårt att förneka idag! Trots detta så finns det ett intolerant motstånd i Sverige mot forskning på området samt den medicinska utvecklingen, och då handlar det inte bara om sektmedlemmar från scientologerna.

Genom Gotlands tidningar bekämpar Lars Lundström m.fl. den mänskliga rättigheten att bli diagnosticerad och medicinerad.
Det är nästan så man kan ana att de gotländska knarkkrigarna är inblandade eftersom neuropsykiatriska faktorer skulle kunna förklara en hel del problem bland klientelet.
För när ungdomar med problem eller uträknade brukare vinner rättigheter och får riktig vård, så kommer dagens vinstdrivande vårdhem för så kallade missbrukare att tvingas bomma igen.

Det är dags för Sverige att komma över Nils Bejerots intoleranta och människoföraktande socialpsykologi som verkligen inte passar in ett modernt samhälle.
Vi måste få stopp på politiska makthavare med helt orealistiska mål som leder till förtryck och diskriminering av dem som narkotikapolitiken är tänkt att hjälpa!

Länkar:

Läkemedelsbehandling av ADHD på Gotland stöds av Socialstyrelsens kunskapsöversikt

Kreativ på gränsen till psyksjuk

Immunförsvar bakom tvångssyndrom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.