Nyheter

Nätdroger är knarkkrigarnas eget fel

Kampen mot droger och nitisk narkotikaklassning av allt som kan orsaka eufori är anledning till att unga via nätet handlar RC-droger (research chemicals). Skräckpropagandan kring nätdroger riskerar att både urholka rättssäkerheten och hota vår personliga integritet på nätet.

Knarkkrigarna förklarar nu krig mot de lagliga drogerna genom ett hårt kritiserat lagförslag som kan ge polisen befogenhet att beslagta preparat som ännu inte har narkotikaklassats.

Alliansen som spånar fram valfjäsk för fulla muggar ska enligt folkhälsominister Maria Larsson (Kd) försöka lagstifta bort problemet redan i sommar. Det är även tänkt att processen för narkotikaklassning ska bli enklare och snabbare = mindre rättssäker.

 

 

Polisen är inte nöjd och skriker efter mer. Knarkkrigare vill familjeklassa droger så att inte RC-industrin ska kunna ändra en liten molekyl och ge drogen ett nytt namn.

Aftonbladet som ofta publicerar propaganda för kampen mot droger kör idag flera artiklar om lagliga RC-droger som ofta kallas nätdroger. En av dessa artiklar är en liberal debattkrönika av centerpartisten och riskdagskandidaten Johan Hedin.

Länkar:

Fri cannabis kan stoppa nätdrogerna

Myndigheter ska få köpa knark

Behövs hårdare lagar mot nätdroger? RÖSTA NEJ FÖR FAN!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.