Nyheter

Nät, narkotika & neofascism

Alliansen smusslar inte längre med sina cyberfascistoida lagförslag som kränker den personliga integriteten. Först FRA och nu IPRED som de facto är en lag från nöjesindustrin för att uppfostra moderna människor. Den politiske visselblåsaren Henrik Alexandersson konspirerar kring att Moderata centerns ödmjuka utspel om varningsbrev till fildelaren innan häxprocessen bara är ett glidmedel ifrån alliansens spinndoktorer. Ungefär som klassisk förhandling där säljaren sätter ett för högt säljpris för att kunna gå med på lite prut.

Jag säger inte att alliansen är onda eller att det här stämmer men om det mot förmodan skulle vara sant är det ett svek mot medborgarna. Justitieminister Beatrice Ask ljuger i media om förväntningar på Sverige ifrån EU och kallar piratrörelsen för en liten grupp som är engagerad och hörs mycket. Det är inte konstigt att fler och fler med stolthet kallar sig pirat.

 

 

I december kommer det en ny statlig narkotikautredning. Den kommer föreslå att polis och tull ska få rätt att beslagta farliga droger som ännu inte narkotikaklassats och kan anses vara farliga. Skepp ohoj vad har vi här om inte en rutten morallag som för tio år sedan blev avfärdad som ogenomförbar. Istället för att legalisera cannabis så vill man införa absurda lagar för att skydda ungdomen från alternativa och ibland farliga RC-droger köpta på internet. Föreställ dig flygresor i framtiden då innehav av skönhetsprodukter i påtvingat små flaskor kommer vara lika misstänksamt som att heta Muhammed.

I nyheten från SR säger regeringens utredare Jan Pennlöv att det nya förslaget är annorlunda än det som lades ner för tio år sedan men att polis och tull ska få beslagta droger även om de för tillfället är lagliga. Denna ide måste bara dödas. Nu är det dags för lite motstånd på nätet i forum och bloggar. Samla eder alla knarkare!

Länkar:
IPRED: Och vad sysslar centern med? Egentligen?

Beatrice Ask välkomnar debatten
Nytt förslag ska stoppa nya droger

Cannabis.se om hash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.