Nyheter

Narkotikapolisföreningen: Cannabisrökare är korkade!

Igår påbörjades kampanjen för att slänga ut narkotikapolisföreningen (SNPF) från Göteborgs polishus. Reaktionen kom snabbt på föreningens Facebook-sida. SNPF med Lennart Karlsson i spetsen lade upp en rolig bild på en man som tror sig simma med en delfin, fast det egentligen är en krokodil, orsaken är att denne rökt gräs. Andemeningen är som vanligt att cannabisrökare är korkade. Kommentera din åsikt under deras inlägg.

Uppdatering! Snutarna tröttnade efter en helgs moderering av upprörda kommentarer och tog bort inlägget. Krossa kulturpolisen!

Hejarklacken med politiska poliser och stövelslickare roades något enormt av detta. En är offentliga stockholmssnuten Christopher Landin som hatar drogliberaler och tror sig veta bättre än FN. En riktig machokuk helt enkelt som kanske inte borde jobba som polis? Men han är bra på att rimma om ”flummare som är dummare”. En annan stjärna i clownparaden är Annika Ankan Ljung som gillar inlägget. 🐠

För att visa att vi menar allvar kommer en demonstration arrangeras utanför polishuset i Göteborg. Anmäl intresse eller medverkan på Facebook-evenemanget.

Det här är vad narkotikapoliser tycker om oss och därför är det så viktigt att motverka deras förkastliga lobbyism. Polismyndigheten borde tydligt distansera sig från dessa extremister!

En tyst narkotikapolis är en bra polis!!

PS. Efter att kampanjen påbörjades på Cannabis.se igår har vi sett en onormalt stor ökning av hacker/inloggningsförsök från svenska IP-adresser. Onormalt eftersom det inte liknar mönstret med automatiserade attacker från Kina och andra avlägsna länder som kan öka när vi har nyheter som når ut till många.

Mer info om Christopher Landin ett två

2 Replies to “Narkotikapolisföreningen: Cannabisrökare är korkade!

  1. Är det inte väldigt dumt att anordna en demonstration mitt under corona pandemin?
    Det är ju precis det här våra motståndare vill, Att vi ”dumma” rökare inte fattar bättre och sprider corona, eller att vi är foliehattar osv.

    Ni borde verkligen överväga att skjuta på demonstrationen tills folk blivit vaccinerade, och göra en namninsamling på internet eller nått liknande för stunden.

    1. Ta inte allt så bokstavligt. Vi brukar använda den här metoden för att skrämma makten. Vi kommer självklart anpassa oss efter regler och lagar. Troligen blir det något kreativt hyss, en enmansprotest på plats och livedemo på facebook. Krossa kulturpolisen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.