Nyheter

Miss av Miss Iowa..?

När amerikanska Miss Iowa med det smått osannolika namnet Mariah Cary tillfrågades om vad hon ansåg om marijuanalegalisering, svarade hon på ett ganska heltäckande sätt: -Drogen bör endast användas i medicinska och rekreationella sammanhang.

En och annan i publiken trodde nog att hon följt sitt eget råd inför Miss Amerikatävlingens frågor-och-svar-avdelning. -Jag anser att det beror på situationen, sade Miss Iowa när hon av en domare tillfrågades om vad hon anser om det alltmer ökande cannabisbruket i nationen.
-Jag känner personligen folk som av hälsoskäl måste tillgripa medicinsk marijuana som en sista utväg och jag har inga som helst problem med det.

{source}
<object width=”499″ height=”281″><param name=”movie” value=”http://www.youtube.com/v/g68FmuSaAFQ?hl=sv_SE&amp;version=3″></param><param name=”allowFullScreen” value=”true”></param><param name=”allowscriptaccess” value=”always”></param><embed src=”http://www.youtube.com/v/g68FmuSaAFQ?hl=sv_SE&amp;version=3″ type=”application/x-shockwave-flash” width=”499″ height=”281″ allowscriptaccess=”always” allowfullscreen=”true”></embed></object>
{/source}
-Jag tycker emellertid att det endast bör användas som rekreation och i medicinska sammanhang, avslutade hon.
Återstår att se vad hampans pappers-, kosmetika-, textil- och biobränsleivrare m fl anser om det uttalandet.

Länkar:

Miss Toker? Miss Iowa Mariah Cary says marijuana should only be used for health care. Or recreational use

Gaffe of the week: Miss Iowa mistakenly advocates marijuana use for recreation

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *