Nyheter

Magiska Molekylers Legaliseringsguide

Nu är den äntligen här! Legaliseringsguiden som ska få självaste Beatrice Ask att snurra på grindern. Det är den största svenska granskningen av narkotikapolitiken som presenterats från brukarnas sida. Den bjuder på ett perspektiv som annars förbisetts eller fått representeras av kategorin “nedgångna pundare” i debatten.

Legaliseringsguiden är en encyklopedi om narkotikapolitik, legalisering och forskning kring lätta droger. Här skall man kunna hitta information och svar på frågor kring förbudspolitiken och dess effekter. Fungerar den nuvarande politiken? Minskar tillgången på droger och de negativa konsekvenserna för individen och samhället? Är förbudet det effektivaste sättet att bekämpa drogproblemet? Finns det några alternativ och hur ser dessa ut? Är alternativen så fruktansvärda som förbudsförespråkarna insinuerar? 

Den innehåller djupgående analyser av:

  • Drogpolitikens historia och dess effekter på samhället
  • Hur förbudspolitiken kan förändras till att bli en mer human och tillåtande drogpolitik.
  • Medicinska användningsområden för cannabis och psykedeliska droger
  • Förbudsförespråkarnas argument angående cannabis påstådda farlighet presenteras tillsammans med motargument som bygger på aktuell vetenskaplig forskning och andra seriösa källor. 

Allt presenteras med omfattande citat och referenser!

Legaliseringsguiden kan läsas online eller laddas ner i PDF-version (500 sidor, 8MB)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hoppas du gillade artikeln?

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet tar mycket tid. Snälla bidra med vad du kan för att utveckla den här sidan. Vi tar emot donationer genom betalkort och kryptovaluta.
Läs mer om att donera!