Nyheter

LUF svarar på årets dummaste replik!

Ungdomens nykterhetsförbund (UNF) gick bananas nyligen när Liberala ungdomsförbundet (LUF) släppte rapporten en grön miljard som räknade på potentiella vinster och besparingar vid en ev legalisering av cannabis. Rapporten pushades även i ett debattinlägg i Kvällsposten. I en patetisk replik attackerade nykteristerna med huvudargumentet om att LUF killgissade och att det var MÖJLIGT att skriva en rapport bara med kritik mot den första!

Cannabis är enligt UNF ett stort beroendeproblem, men i faktiskta siffror kanske ändå inte..? När LUF svarar på repliken är det dräpande och de unga nykteristerna framstår som gamla stofiler!

För UNF tycks det sekundärt hur många som skjuts i gängkrigen eller hur många unga som värvas in i kriminalitet, så länge en person mindre röker en joint med en vän en fredagkväll, skriver Linnea Bjärum, Max Hjelm och Hannes Sjöberg vid Liberala Ungdomsförbundet i en replik till UNF:s Filip Nyman och Simon Schönbeck.

Tänk att nykterister och knarkkrigare har så svårt att föreställa sig hur det ens är möjligt att kostnaderna i deras kamp skulle kunna vara så mycket större för samhället än vad som skulle kunna sparas in och beskattas, vid en legalisering.
När det kommer upp till diskussion så blir dessa människor liksom ställda och kan inte diskutera sakligt. De drabbas av en kortslutning i hjärnan och börjar med ideologiska lögner och retorik.

Källa:

LUF: Om vi killgissat så har vi killgissat i underkant

Tidigare artikel:

Rapport om legalisering av cannabis- En grön miljard

One Reply to “LUF svarar på årets dummaste replik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.