Nyheter

Knarkkrigaren Niklas Lindroth

Niklas Lindroth är narkotikapolisen som på senare tid debatterat flitigt på Twitter. Han är någon slags expert enligt sin egen Twitter-profil och tycker att hårda straff för narkotika är bra. 

Cannabis.se gav sig igår in i debatten och frågade vad han tror om polisens fokus på narkotikakonsumenterna och om det leder till att andra brott, t ex narkotikadistribution och försäljning nedprioriteras. Det tror han såklart inte. I Lindroths narkotikafria Sverige så har budgeten för olika avdelningar inom Polisen ingen som helst koppling.  

Han tycker inte heller att det går att jämföra olika EU-länder när det kommer till narkotikarelaterade dödsfall. För att exemplifiera detta försökte han med kreativ logik peka på Rumänien:

Det här är inte ok och frågan är hur en människa som vet så mycket om organiserad brottslighet kan vara så ideologiskt fördummad. Därför frågade vi om han är fascist vilket ledde till att Lindroth spärrade Cannabis.se från att läsa hans inlägg och twittra till honom.

Vi kommer självklart fortsätta att fråga obekväma saker med nya Twitter-konton och göra honom känd för vad han är, en knarkkrigare.

Välkommen till narkotikadebatten Niklas!

Länk:
Tweeten i fråga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.