Nyheter

Kalifornien röstar om legalisering av cannabis i november

Aktivister har lämnat in över 600 000 underskrifter för att tvinga fram en omröstning i november om en reglerad marknad för cannabisförsäljning. Det behövdes endast 433 971 underskrifter för att få till omröstning som ska legalisera produktion, försäljning och konsumtion med regler som liknar alkoholmarknadens.

Det är alltså mycket möjligt att en av världens största ekonomier som Kalifornien är legaliserar cannabis redan i år. Under 2009/2010 har opinionsundersökningar visat att en majoritet i Kalifornien önskar legalisering av cannabis.

 

 

Knarkkrigare som Torgny har i åratal bortförklarat juridisk tolerans i länder som Spanien och Nederländerna med att det inte är legaliserat ens där. Det senaste mantrat som fascisten Torgny rabblar är direkt hämtat från USA:s drogtsar och det går ut på att folket inte ska bestämma vad som är medicin i folkomröstningar.

Torgny det här så det känns att bli en relik!

Länk:

Measure to legalize marijuana will be on California’s November ballot

Kalifornien kanske legaliserar cannabis redan i år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.