Nyheter

Jesper Nilsson förlorade i tingsrätten

I fredags frikändes de två civilpoliserna som med maffiametoder fick sin vilja fram när de blev utmanade av en medborgare- Jesper Nilsson. Nilsson, som inte anser det vara rätt att poliser kontrollerar färdmedel i lokaltrafiken, blev trakasserad av polismännen, som med hjälp av hot förmådde honom att radera bl a mobilfoton.

Målsägare Nilsson hade t o m ljud- och videobevis för snutarnas rättsvidriga beteende, men i Sverige verkar det inte spela så stor roll, då vi mer än gärna frikänner poliser som begår brott i tjänsten.

#Gategate som den här händelsen och efterföljande rättegång har kallats, är ytterligare ett bevis för att lagens väktare har på tok för mycket rättigheter när det gäller omhändertagande och frihetsberövanden. Poliserna i det här fallet och deras chef, kultursnuten David Beukelmann, är säkert belåtna över segern och förtrycker, i bästa fall, känslan av att det här var en självklar förlust för samhället och rättvisan.

 

 

Det verkar som att poliser med låg moral kan frihetsberöva någon mer eller mindre godtyckligt, delvis med hjälp av västvärldens hårdaste fylleri- och narkotikalagar. Kontroll och nolltolerans som motarbetar medborgare ska kallas för vad det egentligen är- maktmissbruk!

Den mest pådrivande polismannen av dem som stod åtalade, Carl Larsson, har varit aktiv inom Sverigedemokraterna i Umeå. Denna fascistsympatisör hade mage att i förhör attackera Jesper Nilsson ideologiska ställningstagande (vänster) och beskylla honom för att ej ha ärliga avsikter med sitt beteende!

Det måste till en ändring i samhället, när det är nästintill omöjligt för den lilla individen att få rätt mot poliser som står inför skranket.

Så vad gör vi?

  • Filmar snuten!
  • Överklagar till högre instans.
  • Kräver att poliserna och deras chef får sparken.
  • Utrusta poliser med ”svarta lådor”, som säkerställer ett korrekt tjänsteutförande.

Länkar:

Varna dina barn för polisen!

Hur vi stoppar Beukelmann Boys i Hornstulls tunnelbana

Vad händer när det är polisen som är kriminell?

Hornstullspoliserna frias

Vilken rätt har du att fotografera poliser? (I teorin alltså) 😉

Det är alltså okej att bete sig på det viset? (domen)

Tunnelbanapoliser frias

Lagfel – #gategate & Jesper Nilsson

Mer från Cannabis.se:

Sparka poliserna som trakasserade Jesper Nilsson!!!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.