Nyheter

Fakta visar att cannabis ska legaliseras!

Allt fler politiker börjar inse att en liberal syn på cannabis är den enda fungerande vägen i kampen mot tunga droger och kriminell verksamhet. I en intervju med Maastrichts borgmästaren Gerd Lees förklaras problemen med hur kriminella nätverk idag utnyttjar det faktum att cannabis inte är legaliserat. Han förklarar på ett logiskt sätt att kriminaliseringen skapar dessa problem, inget annat. En sund man som inte lyssnar på den förbudshets och påtryckningar som sker från andra länder.

Trots vissa problem som borgmästaren bitvis har med sin engelska är detta inte något som kan dölja en knivskarp analys av dagens krig mot narkotika. Vi på cannabis.se stödjer Gerd Lees i hans krav på en öppnare och mer faktabaserad diskussion inom EU kring denna fråga! Holland har redan visat vägen för en politk som förhindrar ökat missbruk av tunga droger, något som vi i Sverige tyvärr inte kan säga, då vår kamp leder till ökande dödstal och allt mer yngre personer som brukar tung narkotika.

Läs om hasch.

Andra bloggar om: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.