Nyheter

Cannabis.se, var god dröj!

Var håller haschtomtarna hus kan man fråga sig. Varför är det så tyst på bloggen? Även narkotikapolitikens Ghostbusters måste äta mat och av naturliga själ åka till Amsterdam då och då för att knarka nästan lagligt.

På den senaste tiden har vi renoverat bloggen. Vi har bl.a. fixat med annonser och den fina flashbollen med nyckelord i vänstermenyn. Gillar du den?

Vi måste helt enkelt fokusera på andra saker för tillfället men det är inte frågan om en paus. Det blir bara lite längre tid mellan inläggen. Propagandamakandet får vänta när det knegas vid rullande bandet, skördas legal industrihampa (vafan?) och det skrivs om andra saker än cannabis.

Det finns tre saker du kan göra för att hjälpa till:

  1. Skriv ner en historia om hasch eller något om cannabisplantans genetik. Sikta inte så förbannat högt. Skriv ett inlägg om något som intresserar dig så publicerar vi det mer än gärna på bloggen. Dela upp det i ett par stycken och låt dig gärna inspireras av våra kategorier. Kontakta oss via epost, glöm inte att skicka med din text.
  2. Vi försöker aktivt att marknadsföra våra undersidor om hasch och cannabisfrön m.fl. Länka gärna till någon av dessa sidor från din hemsida/blogg.

    Html:
    <a href=”https://www.cannabis.se/wordpress/sv/sidor/info/hasch/” title=”hasch fakta marocko”>Cannabis.se om Hasch</a>

  3. Nästa gång det är dags att handla rullpapper eller ett nytt rökdon kan du klicka på en våra sponsorers annonser och handla på deras hemsida. Vi får nämligen en mindre provision av det du handlar för.

Legalize it!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.