Nyheter

Björn Fries säger bu på svt.se!

Hjälp! Det finns mycket mer cannabis i Sverige än väntat. Det här är något vi bör vara otrolig rädda för. Enligt chefen på Mobilisering mot narkotika så började de flesta tunga missbrukare med just drogen cannabis och därför är den en inkörsport till tyngre droger. Ordförande i Encod sade till mig vid ett tillfälle: ”mother milk is a gateway drug”. Cannabis är inte en gateway-drog, teorin är ologisk, punkterad och ett slag under bältet från herr Fries. Vetskapen om att generalen i kriget mot droger snart blir av med jobbet gör mig glad.

I artikeln på svt.se så finns det även en faktaruta där det går att läsa:

Det beräknas att cannabis används av 300 miljoner människor, varav ca 200.000 i Sverige. I Sverige är det näst alkohol det vanligaste berusningsmedlet.

Det är nog det här Fries och polisen är rädda för. Snart kommer alla svenska stoners att sätta ned foten och hävda sina rättigheter.

Hör upp! Polisen behöver din hjälp med att stoppa all den hemska odlingen. Ser du kondens på fönsterrutor eller hör musik som är på dygnet (det döljer ljudet från fläktar) så ska du kontakta närmaste polisstation.

All within the state, nothing outside the state, nothing against the state.

Benito Mussolini

Sov gott, även du Björn Fries.

Chen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Hoppas du gillade artikeln!

Cannabis.se kommer alltid att vara öppen och gratis för läsarna, men idag har många annonsblockerare och arbetet med hemsidan tar mycket tid. Snälla hjälp oss genom att handla produkter från våra annonsörer.