Svar
 • Hej,

  Pisseprov: de syns i ca 28-30 dagar efter sista bruks dagen. Detta kan ändras lite från person till person, vad du äter, hur mycket vatten du dricker osv, men de är till 90% garanterat att de syns i 2 veckor.  Hår/nagel/hud test: svårt att säga, men har du brukat cannabis under tiden som ditt hår/naglar och hud växer/bytar us, så syns de. (detta händer bara i fall där tex, du har misshandlat någon och dem inte hittar något i ditt piss så kan dem fråga efter hår. och du har valet att tacka nej.)  Fettlager: det kan även synas i ditt fettlager, och de ända sättet att bli av med de är att bli av med fettet och ersätta med nytt.. detta är ju inget test på de sättet, detta händer bara i exdrema fall (om du blivigt mördad, är mördare typ)

  Besvarad av David
  4 år sedan
 • Kunde inte hjälpa det men vill förtydliga att thc som sätter sig i hjärnans fett parti tar ca 6 veckor i snitt att bli kvitt. Tog mig som längst 8 veckor dock rökte jag flera gram om dagen innan jag blev testad var vecka. Röker man en spliff då och då är det vanligtsätt för lite thc för att ge tillräckligt utslag på piss prov.

  Besvarad av SirCuz
  2 år sedan
Skicka svar
Frågor ur kategorin Nybörjare
/sv/fragasvar/upload_files?prefix=20161203074322 /components/com_communityanswers/assets/uploader/plupload.flash.swf /components/com_communityanswers/assets/uploader/plupload.silverlight.xap jpg,png,gif,txt,pdf,zip,gzip Klicka här /sv/fragasvar/verify_captcha Skicka svar Avbryt Ja Nej Fel! Bekräfta Uppgiften utfördes korrekt Klicka här Vad vill du fråga? /sv/fragasvar/subscribe_qn/59-om-man-roeker-5-gram-foerdelat-pa-3-dagar-hur-laenge-syns-det-i-analys /sv/fragasvar/unsubscribe_qn/59-om-man-roeker-5-gram-foerdelat-pa-3-dagar-hur-laenge-syns-det-i-analys Du följer denna fråga. Du följer inte denna fråga längre. Prenumerera Avprenumerera /sv/fragasvar/get_answer Rapportera detta Skicka Information!
Är du säker på att åtgärden ska utföras?
 • Besvarad av Gäst
  Just nu