Svar
 • Ja, du kan köpa Spice. Du kan även köpa Uran. Det är inte lagligt, men det finns (nästan) alltid någon som säljer vad du än är ute efter.

  Dock antar jag att du menar "kan man köpa Spice lagligt i Sverige?" och svaret på det är nej, eftersom de flesta av ingredienserna i Spice kriminaliserades i september 2009. Dock så kommer det nya syntetiska cannabinoider helatiden men det är inget jag rekommenderar då dessa inte har samma historia av bruk som de cannabinoider som finns i organisk Cannabis och kan därför ha bieffekter som inte återfinns i Cannabis.  Mvh

  /Anton

  Källor
  Besvarad av Anton
  5 år sedan
Skicka svar
Frågor ur kategorin Nybörjare
/sv/fragasvar/upload_files?prefix=20161203074714 /components/com_communityanswers/assets/uploader/plupload.flash.swf /components/com_communityanswers/assets/uploader/plupload.silverlight.xap jpg,png,gif,txt,pdf,zip,gzip Klicka här /sv/fragasvar/verify_captcha Skicka svar Avbryt Ja Nej Fel! Bekräfta Uppgiften utfördes korrekt Klicka här Vad vill du fråga? /sv/fragasvar/subscribe_qn/45-kan-man-koepa-spice /sv/fragasvar/unsubscribe_qn/45-kan-man-koepa-spice Du följer denna fråga. Du följer inte denna fråga längre. Prenumerera Avprenumerera /sv/fragasvar/get_answer Rapportera detta Skicka Information!
Är du säker på att åtgärden ska utföras?
 • Besvarad av Gäst
  Just nu