Larry Hagman blir marijuanatårta?

Larry Hagmans sista önskan var att få sin kropp upphackad, blandad i jord där marijuana odlas och därefter ätas upp i en gigantisk marijuanatårta av sina vänner! Detta framkom vid en telefonintervju med Sara Kindberg i radioprogrammet PP3 två månader före hans död.
Den nyligen bortgångne Dallas-stjärnan Larry Hagman, som spelade J R Ewing i TV-serien, såg filmen Fargo (med bl a Peter Stormare) och blev inspirerad.

Nu vill han i likhet med ett av offren i filmen få sin kropp upphackad och finfördelad i en flismaskin. Därefter ska kroppsbitarna blandas med jord, på vilken det ska odlas vete och marijuana. Då kan hans nära vänner och anförvanter sedan skörda och blanda in cannabisen och vetet i en 100-kilostårta, så att alla kan få en liten bit av Larrys DNA.

Dessvärre kanske dödsboet stöter på en del juridiska problem när det gäller upphackningen, så måhända man får nöja sig med att använda askan av skådespelarens kropp istället...

Länkar:

Larry Hagman vill bli upphackad och odlas med marijuana

The Rollicking Life of Larry Hagman


Larry Hagman

 

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Fråga/svar

Fördjupning

Marijuana

Marijuana eller marihuana som det ibland stavas betyder torkade blommor och blad från cannabis på mexikansk spanska. Språkforskare är osäkra på hur ordet uppkom men man vet att det etablerades i USA under 1800-talet till följd av Mexikos influens på USA i och med krig, arbetskraftemigreringen och gränshandeln mellan länderna.

Rulla joint

Det tar tid att bli en skicklig jointmekare. Erfarna stoners rullar jointen ut och in, eldar man dessutom upp överskottspapper innan klistrandet så blir det medalj i partytricks.

Hasch

På skäggsvenska heter det cannabisharts och i folkmun hasch. Som vanligt har kärt barn många namn. Vanligt förekommande är brunt, jazztobak, braja, brass, hashish (arabiska) och charas (hindi).