RNS/WFAD sprider osmaklig propaganda

En brasiliansk antiknarkorganisation har publicerat filmen nedan på Youtube. Vi hittade den på hemsidan för Svenska Brukarföreningen som tog upp att svenska World federation Against Drugs lagt upp den på wfad.se.

" mce_src="/" allowfullscreen="" width="490" frameborder="0" height="362">

Det är RNS som står bakom WFAD och att dessa rigida moralkonservativa människor jämför droganvändare med en bebis som leker med en kniv är väl nästan väntat. Det sorgligaste är textbudskapet i filmen: Det är samma sak med narkotika, folk som använder det förstår inte riskerna.

Vi känner samma sak inför dessa knarkhatande nejsägare som dem och deras tittare känner för en bebis med en rekvisitakniv i munnen, nämligen rysningar.
Det här är propaganda som platsar i USA för säg 90 år sedan. Det är inte ok att dumförklara alla som konsumerar illegala droger, det stämmer ju helt enkelt inte! (Blod)rött kort för WFAD propaganda!!

Mer från oss om dessa galningar:

Noll tolerans av narkotikafria utopier

ENCOD-demonstration mot WFAD i Stockholm

Heroiska Maria Larssons kamp mot draken Cannabis

Kommentarer  

# COMMENT_TITLE_R E RNS/WFAD sprider osmaklig propagandaLeonard 2012-04-27 11:02
Vad i helv...?!
Det funkar inte med "this is your brain on drugs" längre så de måste ta fasta på barn med knivar i munnen?
Osmakligt och en värdelös liknelse.
Svara | Svara med citat | Citera
+1 # COMMENT_TITLE_R E RNS/WFAD sprider osmaklig propagandaT 2012-04-26 14:55
Så osmakligt, så jäkla osmakligt.
Svara | Svara med citat | Citera

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Fråga/svar

Fördjupning

Marijuana

Marijuana eller marihuana som det ibland stavas betyder torkade blommor och blad från cannabis på mexikansk spanska. Språkforskare är osäkra på hur ordet uppkom men man vet att det etablerades i USA under 1800-talet till följd av Mexikos influens på USA i och med krig, arbetskraftemigreringen och gränshandeln mellan länderna.

Rulla joint

Det tar tid att bli en skicklig jointmekare. Erfarna stoners rullar jointen ut och in, eldar man dessutom upp överskottspapper innan klistrandet så blir det medalj i partytricks.

Hasch

På skäggsvenska heter det cannabisharts och i folkmun hasch. Som vanligt har kärt barn många namn. Vanligt förekommande är brunt, jazztobak, braja, brass, hashish (arabiska) och charas (hindi).