"De har ingen som helst kunskap."

Flera av de ungdomar som går på Åsö-gymnasiet på Södermalm i Stockholm fick i morse ovälkommet besök. Skolansvariga har nämligen fattat misstankar om att elever på gymnasiet såväl konsumerar som köper och säljer cannabis.

Det finns inga påtagliga bevis för detta, eftersom ingen elev ertappats drogpåverkad eller dylikt. Däremot har man tydligen via angiverisystemet fått fram "information från föräldrar, elever och personal." enligt Margot Valegård, rektor på Åsö grundskola.

En av fältassistenterna som har Södermalm som sitt arbetsdistrikt är Anna Olsson. I en intervju med Radio Stockholm hävdar hon att eftersom "...vi inte har jobbat med det här området med ungdomarna på väldigt många år, så de har ingen som helst kunskap."
Med förlov sagt, Anna: DE saknar nog inte kunskap om cannabisen i förhållande till andra alternativa droger, men NI gör det, dessvärre!

Länkar:

Erik, 16: De slet upp mig ur sängen

Misstänkt cannabisbruk bland högstadieelever

Kommentarer  

+1 # smaklöstJonas 2012-04-18 21:17
Har läst om detta idag. Och det är så jävla smaklöst att det liknar ingenting.
Att ungdomar bör hålla sig från droger överlag är en sak. För deras egen hälsas skull MEN det är inte så här man får igenom sådana saker.
Rena rama Gestapo fasonerna.
Skulle bra gärna vilja veta hur dessa människor levt och hur de uppfattas av sin omgvining. Blir inte ett dugg förvånad om de allra flesta av dem är skötsama, duktiga, trevliga individer.

Ruttet! Riktigt ordentligt ruttet!
Svara | Svara med citat | Citera

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Fråga/svar