Kan vi inte bara vara snälla mot knarkarna?

Det blir så komiskt när knarkkrigarnas nitiska statistik av narkotikarelaterade dödsfall biter dem själva i baken, hi-hi..!  Visst har rubrikerna om narkotikarelaterade dödsfall varit många och säkert har statistiken tjänat krigarna väl.
Men när det i Sverige 2010 dog många fler narkotikamissbrukare än i andra, mer liberala länder, då förklarar man sig med att det inte tål att jämföras eftersom det är så varierande faktorer i olika länder.
Ehhm.. vadå bortförklaring..?

Efter 40 års kamp mot narkotika har förbudsivrarna inte speciellt mycket data att luta sig mot, d v s belägg för att vår nolltolerans skulle vara så mycket bättre än andra mer pragmatiska, skademinimerande och över huvud taget mera realistiska helhetsgrepp på narkotikaproblemet.

Knarkkrigare borde skämmas över sin odemokratiska världsbild, sina ohederliga personangrepp och vidriga drogimperialism! Maria Larsson och hennes företrädare har misslyckats!! Alla ni som arbetar för ett narkotikafritt samhälle ska en dag komma i den sitsen att ni tvingas be om ursäkt!!!

Länkar:

Sveriges knarkpolitik sämst, inte bäst

Johan Norbergs påståenden om mig är oförskämda

Kofi Annan & knarket

Knarkkriget är passéKommentarer  

# Jag visste inte att Maria Larsson gått över till SDef 2012-03-31 20:05
http://www.newsmill.se/artikel/2012/03/23/johan-norbergs-p-st-enden-om-mig-r-of-rsk-mda
Svara | Svara med citat | Citera
+1 # COMMENT_TITLE_R E Kan vi inte bara vara snälla mot knarkarna?Mezot 2012-03-28 18:48
Maria Larsson har ingen aning om va hon snackar om, det är många av den yngre generationen som är medvetna om hur korkade argument hon kommer med.

Skulle inte tveka på att spotta på henne om jag såg henne offentligt.

Fan blir irriterad så fort jag hör / läser hennes namn :@
Svara | Svara med citat | Citera

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Fråga/svar

Fördjupning

Marijuana

Marijuana eller marihuana som det ibland stavas betyder torkade blommor och blad från cannabis på mexikansk spanska. Språkforskare är osäkra på hur ordet uppkom men man vet att det etablerades i USA under 1800-talet till följd av Mexikos influens på USA i och med krig, arbetskraftemigreringen och gränshandeln mellan länderna.

Rulla joint

Det tar tid att bli en skicklig jointmekare. Erfarna stoners rullar jointen ut och in, eldar man dessutom upp överskottspapper innan klistrandet så blir det medalj i partytricks.

Hasch

På skäggsvenska heter det cannabisharts och i folkmun hasch. Som vanligt har kärt barn många namn. Vanligt förekommande är brunt, jazztobak, braja, brass, hashish (arabiska) och charas (hindi).