Sverige: Syntetisk cannabis narkotikaklassas

Medan vi nås av glada rapporter från Rom, där cannabisanvändandet tydligen blir ett allt naturligare inslag i stadsbilden och det dagliga livet, kan vi i Sverige konstatera att nu har våra lagstiftare slagit till igen!
Patetiskt och tragikomiskt...!

Statens folkhälsoinstitut låter meddela att man på regeringens uppdrag från och med nu har klassat 15 typer av syntetiska cannabinoider som antingen narkotika eller hälsofarlig vara.
Anledningen till denna kriminalisering, sägs vara att produkter (rökmixar typ Spice) som innehåller dessa syntetiska cannabinoider, har fått snabb spridning över internet.

 

Länk:

 

Syntetisk cannabis narkotikaklassas

Kommentarer  

# COMMENT_TITLE_R E Sverige: Syntetisk cannabis narkotikaklassa sJanne 2010-10-20 03:14
"Folkhälsoinsti tutet" (vilket bara är en end node proxy för regeringens bashande av frihet och oliktänkande) informerar om att dom PÅ REGERINGSUPPDRA G klassat dittan och dattan som djävulens säd. Science by authority. Blir det värre?

Japp. För anledningen som ges är inte att du får hjärnskador, tumörer eller parkinsons av dessa preparat - nej, nej. Anledningen är dess snabba spridning. Synnerligen ondskefull effekt! Jävla svenska folket som håller på och delar med sig av erfarenheter och ny information med varandra. Kan dom bara ta och hålla käften och fall into line så det inte blir ett sånt pilljobb att garantera att allas sinnen är i takt med statens vision?!

Att vuxna människor har mage att insinuera att Systembolaget inte fyller SAMTLIGA behov hos ALLA. Ta ett fängelsestraff och tänk om, bråkstakar!
Svara | Svara med citat | Citera
# COMMENT_TITLE_R E Sverige: Syntetisk cannabis narkotikaklassa sLeo 2010-10-12 20:29
+1 som man brukar skriva
Svara | Svara med citat | Citera
# COMMENT_TITLE_R E Sverige: Syntetisk cannabis narkotikaklassa sCliff B 2010-10-12 19:09
Välkommen till Sverige det nya DDR!!
Svara | Svara med citat | Citera
# COMMENT_TITLE_R E Sverige: Syntetisk cannabis narkotikaklassa sMicke 2010-10-12 15:42
Hälsofarliga??? Allvarligt talat! Ska man prata hälsofarliga substanser, så ska man ju också ta en närmare titt på vad det är för substanser som så vackert kallas för läkemedel och vad dessa kemikalier som folk så godtroget knaprar som godis nu för tiden, egentligen gör eller kan göra med människokroppen . Men det såklart, det är ju en gigantisk mångmiljardindu stri så då låtsas man ju som ingenting och ger sken av att allt det där är bra för oss. När man till och med börjat kalla nikotin för läkemedel, som ju är ett centralstimuler ande nervgift så tycker jag det säger en hel del om vilka man har att göra med.

Det vore nog bättre att regeringen, folkhälsoinstit utet med flera klassades som hälsofarliga. De beter ju sig som någon form av skadedjur dessa trångsynta varelser.

Tycker Sverige mer och mer börjar likna Europas rektum. Kanske snart dags att lämna detta land, blir bokstavligt talat spyfärdig på dessa själslösa idioter med deras ogenomtänkta, sinnesslöa regelsystem.
Svara | Svara med citat | Citera

Lägg till kommentar

Säkerhetskod
Uppdatera

Fråga/svar