Ett samhälle fritt från rullpapper!?

Politikern John Johansson (S) från Örebro har lyssnat till polisen, därför vill han nu diskriminera tobakshandlare som underlättar narkotikamissbruk och skickar signaler till unga att droger är ok.

Deras elaka plan går ut på att med positiv särbehandling ge diplom till handlare som vägrar sälja sådana produkter, eller inte bidra till handel med narkotika som Örebrokuriren skriver.
Johansson har själv tänkt ut det käcka namnet schyssta kiosker. 😛

Fria tobaksbutiker är en motkampanj eftersom polisen ska ge fan i vad för lagliga produkter som säljs och politiker ska inte valfjäska med populism från 1980-talet.

Det här är en kampanj från Cannabis.se

Dela och sprid!

 

Motargument:

  • Kanada legaliserar cannabis i sommar! Populärkulturen stinker weed. Avkriminalisering och legalisering är på gång i västvärlden och Skandinavien. Men i Örebro ska nolltoleransen slå över i minus!?
  • Det finns inte några vetenskapliga belägg för att förbud eller tabun gällande rullpapper och grinders är effektivt.
  • Folk kommer att röka med farliga gör-det-själv-pipor och bongar. Biblar kommer att bli en bristvara i Örebro! Väldigt konstigt när vi samtidig börjat erbjuda sprutbyten för personer med heroinberoende!
  • Ofta frågar tobakshandlarna om kunden är myndig vid köp av dessa produkter.
  • Johan Johansson fiskar röster med "tough on crime"-retorik. Han borde se mästerverket Incarcerex.

Kontakta oss

Vill du uppmärksamma oss på censurförsök av butiker i Örebro eller andra delar av landet? Har du en ide om hur denna kampanj kan spridas och få mer uppmärksamhet?
Kontakta oss på [email protected]

Senaste inläggen