Artiklar

Vägra Pissa!

  • Written by Cannabis.se
Vägra Pissa! Avkriminalisera Cannabis!

Facebook-gruppen Avkriminalisera Cannabis (AKC) har tagit fram en flyer för att informera om dina rättigheter vid polisens kontroller. Kampanjen med namnet "Vägra Pissa" är en uppmaning till alla som blir utsatta för polisens meningslösa jakt på brukare, att slösa polisens resurser och översvämma systemet med tidsödande sjukhusbesök för att ta blodprov. 

Hon kan mista vårdnaden över dottern p g a medicinsk cannabis

  • Written by Cannabis.se

Angela de Cabo riskerar att förlora vårdnaden av sin dotter för att hon brukar legal cannabis-medicin och är en aktivist. I en live-video på Facebook berättade Angela om hennes version och avslutade provokativt med att röka sin medicin. Försvarstalet har nu setts av över 68 000 personer!

Hon har en obotlig form av cancer men vill inte bli behandlad med de opioider som sjukvården erbjudit henne, eftersom beroenderisken är för stor. Istället föredrar hon att använda cannabis som hon fått legalt i Danmark för smärtlindring.

När Angela kämpat för att få cannabis utskrivet på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg, fick hon höra att det inte var aktuellt. Detta trots att hon tidigare fått recept på Sativex av en svensk läkare!
Angelas svar blev att åka till läkaren Tina Horsted på Clinic Horsted i Danmark och få Bedrocan på legal väg. Det är den medicin hon idag använder för att lindra smärtan.

AMD är narkofascister

  • Written by Cannabis.se

Anhöriga Mot Droger (AMD) är en fundamentalistisk organisation som tillhör det förflutna. Den bildades när ordförande Lena Larsson manövrerades ut från Föräldraföreningen Mot Narkotika (FMN) pga hennes extrema åsikter. Hon startade då AMD, Larssons drivkraft är ingen hemlighet, hennes dotter dog av en heroinöverdos som tonåring och allt började ju såklart med hasch.

AMD är inte seriösa och utgörs till stor del av Larssons familj och vänner, vi talar alltså om en riktig liten ekokammare. Dessa människor är knarkkrigare från 1980-talet som fullkomligt hatar knark och således även knarkare.

Häromdagen så postade Larssons man, även han aktiv knarkhatare inom föreningen, en text från henne i deras Facebook-grupp. Det handlar om att Aftonbladet senaste tiden publicerat flera internationella nyheter om cannabis i bl a Danmark. Tvättäkta knarkkrigare eller narkofascister som vi även kan kalla dem vill såklart påföra censur för att göra samhället fritt från narkotika. En av landets största tidningar borde helt enkelt veta bättre och undanhålla ungdomen från sådan här skadlig information.

Matfrosseri i Amsterdam

  • Written by Cannabis.se

Tur att det finns så många restauranger och butiker med godsaker i Amsterdam när hungerskänslorna blir överväldigande. Det är lite som ett spel i mobilen som går ut på att äta allt, fast i verkligheten!
Orsaken till besöket denna gång i den underbara kanalstaden var nytta och nöje.

Vi börjar med det konstiga! Runt Amsterdams centralstation går det att köpa den för Nederländerna typiska sillmackan som faktiskt är bättre än vad det låter. Ofta i rulle eller puffig fralla och rikligt med lök och grönsaker. Det är en häftig sälta och rejäl smak av inlagt.

Annons